HUNDE RACE PROJEKT

Dette store projekt er startet pga min store kærlighed for hundene og store interesse for de forskellige racer. Jeg vil med projektet fotografere så mange DKK/FCI anerkendte racer som muligt, og søger derfor racetypiske hunde med DKK eller anden FCI anerkendt stamtavle som har lyst til at deltage.

Fotograferingen får man gratis + 2 digitale billeder - værdi af 500 kr (der er mulighed for tilkøb af flere digitale billeder og print). Fotograferingen foregår som udgangspunkt et sted i Skive hvor jeg bor, men kan også foregå på en af mine fototure rundt i landet eller anden aftalt lokation (hertil vil der dog blive påregnet et kørselsgebyr).

Ideen med projektet er først og fremmest at møde og fotografere de forskellige racer, og vise deres skønne personligheder og smukke ydre frem. Men jeg håber desuden også på at lave en fotobog med billederne fra projektet, og noget information om de forskellige racer.

Du kan finde billeder af de forskellige racer jeg har fotograferet, og en liste over hvilke racer jeg stadig mangler modeller til her.

Kontakt mig endelig med billeder og information, hvis du mener din hund ville kunne bruges til mit projekt.