FOTOGRAFERING AF HESTE PÅ HESTENES PRÆMISSER

Nedenfor finder du de pakker jeg tilbyder til heste.

Jeg medbringer altid en professionel foto-grime, som redigeres væk på de færdige billeder i tilfælde af at du ønsker et mere naturligt resultat.

♥♥♥
 
Jeg har stor erfaring med både heste og hestefotografering, hvad end det gælder portrætter i natur eller på sort baggrund, billeder i bevægelse, billeder af hest og rytter, eller ridebilleder.
 
Fotograferingen af hestene foregår altid på deres præmisser, og skal være en hyggelig og sjov oplevelse for alle parter.


♥♥♥

Jeg gør opmærksom på at priserne er eksklusiv kørsel og eventuel broafgifter. Foregår fotograferingen i min hjemby Skive, vil der ikke blive påregnet kørselsgebyrer, men er den aftalte lokation udenfor Skive by, vil der blive påregnet et kørselsgebyr på 4 kr pr km og eventuelle broafgifter.

Jeg gør desuden opmærksom på, at mine digitale billeder leveres med logo, men print leveres uden. Mine handelsbetingelser anses for accepterede når du har booket en tid hos mig.

Jævnligt afholder jeg fototure og andre tilbud, se om der er en tur eller et tilbud for dig her.

UDENDØRS FOTOGRAFERING

Naturen er for mig et godt rum for at skabe eventyrlige, smukke og unikke billeder som får personligheden frem i din hest.

Der gives 15% rabat på pakkerne, hvis i er 3 eller flere sammen.

Mini pakke

Inkluderer:
- 30 min udendørs fotografering
- 2 digitale billeder 

En kort fotografering, som er til dig der ønsker få forskellige billeder af din hest (fx portrætter, billeder på folden eller ridebilleder).

Pris: 489 kr

Ekstra digitale billeder kan tilkøbes efter fotograferingen til 150 kr pr stk. og der kan bestilles print af de købte digitale billeder.

Mellem pakke

Inkluderer:

- 45 min udendørs fotografering

- 3 digitale billeder 

En middellang fotografering, som er til dig der ønsker flere forsekllige billeder, i samme område af din hest, eller ønsker få billeder af 2-3 heste.

Pris: 729 kr

Ekstra digitale billeder kan tilkøbes efter fotograferingen til 150 kr pr stk. og der kan bestilles print af de købte digitale billeder.

Stor pakke

Inkluderer:

- 1 t 30 min

- 6 digitale billeder 

En lang fotografering hvor der er mulighed for, at gå en lille tur rundt på lokationen for at få forskellige billeder af 1-3 heste. Eller til dig der ønsker få billeder af en større gruppe heste.

Pris: 1329 kr

Ekstra digitale billeder kan tilkøbes efter fotograferingen til 150 kr pr stk. og der kan bestilles print af de købte digitale billeder.

FOTOGRAFERING PÅ SORT BAGGRUND

Portrætter på sort baggrund er en simpel måde at skabe smukke og personlige portrætter af din hest.
 
Portrætterne laves i en port/dør åbning med blid belysning, hvor der opstilles en sort studio baggrund bag hesten.

Der gives 15% rabat på pakkerne, hvis i er 3 eller flere sammen, og priserne er de samme som ovenfor.

Ved mini pakken er det muligt at få fotograferet 2 heste på sort baggrund (hvis du har hjælper med til at holde en hest). Mens der ved den mellem og store pakke er mulighed for flere heste, eller at kombinere sort baggrunds billeder med andre typer billeder.